Penge til Cancerramte Børn – godt gået

9. maj 2021 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag var der hele 45 medarbejdere fra Brugsforeningen for Als og Sundeved, der var på vandreture ‘sammen og hver for sig’ – og det er en idé som en af de ansatte, Rikke Hamann, fik.

“Og vores ledelse var hurtigt til at sige, at de ville give ti kroner for hver kilometer hver enkelt medarbejder gik – og pengene giver vi videre til foreningen Cancerramte Børn”, siger Rikke Hamann.

Selv lagde hun ud fra Kvickly i Nordborg sammen med Stephanie Jensen, Daniel Clausen og Jon Petersen og de gik derfra til Hardeshøj, hvor de sejlede med færgen til Ballebro og derfra fulgte de Alssundstien til Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg tog de en lille omvej, som gjorde, at de efter 25 kilometer, som er lig med 34.600 skridt, havde et kort pitstop på Sundhalle, hvor de sagde skål og godt gået til hinanden, inden slutspurten til Høruphav.

20. maj 2024 112, Sydals

Frivillige brandmænd gjorde vejen sikker igen

20. maj 2024 112

Mandag aften blev der ringet efter Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, fordi der var brug for hans hjælp på Kegnæs. “Der var spildt noget olie på vejen, så jeg kaldte Kegnæs Frivillige Brandværn, der smed kattegrus på og fjernede olien, så det igen er sikkert at køre der”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT

Læs mere...