Penge til Cancerramte Børn – godt gået

9. maj 2021 Sønderborg

Lørdag var der hele 45 medarbejdere fra Brugsforeningen for Als og Sundeved, der var på vandreture ‘sammen og hver for sig’ – og det er en idé som en af de ansatte, Rikke Hamann, fik.

“Og vores ledelse var hurtigt til at sige, at de ville give ti kroner for hver kilometer hver enkelt medarbejder gik – og pengene giver vi videre til foreningen Cancerramte Børn”, siger Rikke Hamann.

Selv lagde hun ud fra Kvickly i Nordborg sammen med Stephanie Jensen, Daniel Clausen og Jon Petersen og de gik derfra til Hardeshøj, hvor de sejlede med færgen til Ballebro og derfra fulgte de Alssundstien til Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg tog de en lille omvej, som gjorde, at de efter 25 kilometer, som er lig med 34.600 skridt, havde et kort pitstop på Sundhalle, hvor de sagde skål og godt gået til hinanden, inden slutspurten til Høruphav.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...