Regionen: DR tegnede misvisende billede af Lægevagten

14. januar 2014 Uncategorized

TV Avisen sendte fredag 10. januar et indslag, der giver indtryk af generelt lange telefonventetider i Region Syddanmarks lægevagt, men DR’s indslag giver et fortegnet billede af, hvor lang tid borgerne skal vente.imagescaler-173x118

Hvor DR på et enkelt opkald registrerede en ventetid på 9 minutter og 40 sekunder, så ventede patienter i løbet af det pågældende døgn i gennemsnit kun 2 minutter og tyve sekunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

På baggrund af debatten om Region Hovedstadens akuttelefon, ringede fem journalister fra DR fredag 10. januar klokken 16:30 op til lægevagtsordningerne i alle regionerne.

I indslaget kommer det frem, at journalisterne først kom igennem til Region Syddanmarks lægevagt efter 9 minutter og 40 sekunder – men det er ikke et retvisende billede af lægevagtsordningen.

Lægevagten i Region Syddanmark oplever som alle andre telefontjenester spidsbelastninger, og DR har kontaktet lægevagten på et notorisk travlt tidspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mellem 16 og 17 på fredage modtager lægevagten altid flere opkald, og antallet af opkald kan variere mellem 240 og 300, og allerede i den efterfølgende time falder antallet til cirka 160 i timen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...