Retten lukkede dørene til drabssagen fra Mellemløkke

15. januar 2020 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag klokken 13 blev den 40-årige mand, der tirsdag aften blev anholdt og sigtet for at have dræbt sin eks-kone i en lejlighed på Mellemløkke i Sønderborg, ført ind i retten af tre betjente.

Den anholdte var i hvidt tøj, der var stemplet med ‘ Danske Vaskerier’ og på fødderne havde han plast-sandaler. Det tøj, som den 40-årige mand havde på ved anholdelsen, er beslaglagt, så det kan undersøges for tekniske beviser.

Den 40-årige mand blev anholdt på gerningsstedet tirsdag aften klokken 19:42 og skal fremstilles i et grundlovsforhør indenfor 24 timer, hvis politiet fortsat vil tilbageholde ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anholdte fik mulighed for at tale med sin forsvarer, Jonna Hjeds, inden grundlovsforhøret gik i gang.

Efter at have talt med forsvareren satte den anholdte sig på pladsen midt i retsalen og ventede på dommeren. Han kiggede ned i bordet foran sig, mens tårerne løb ned over kinderne.

Da dommeren kom på plads, gik anklageren i gang med at læse op fra anklageskriftet.

“Den anholdte sigtes for tirsdag aften – kort før anholdelsestidspunktet – at have stukket sin 40-årige eks-kone i halsen gentagne gange med en kniv, så hun døde”, sagde anklageren og begærede dørene lukket.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en alvorlig sag og der er vidner, som endnu ikke er afhørt. De skal ikke læse om sagen i pressen og vi ønsker også navneforbud”, sagde anklageren videre.

Det vides endnu ikke, om den anholdte tilstår drabet eller om han erklærer sig uskyldig.

Dommeren lukkede herefter dørene.

SønderborgNYT følger sagen

 

20. maj 2024 112, Sønderborg

Brandbiler på Dybbølgade

20. maj 2024 112

Mandag eftermiddag kørte et par brandbiler fra Station Sønderborg til Dybbølgade og det samme gjorde indsatsleder Jeppe Jørgensen. “Der var ingen brand. Det var en røgalarm i en lejlighed, som var gået i gang. Det fik naboen til at ringe”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT. “Det er rigtigt fint naboen reagerede og hellere gøre det […]

Læs mere...