SønderjyskE: Trods nederlaget var det en fantastisk håndboldfest

17. august 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Broager Sparekasse Skansen var onsdag aften fyldt til bristepunktet da SønderjyskE tog imod SG Flensburg-Handewitt i en testkamp der var arrangeret i forbindelse med Danfoss 90 års Jubilæum.

Inden kampen var der musik i et udendørs telt og der var godt gang i boderne med mad og drikke og der var en god blanding af både tyske og danske håndboldfans.

DEet skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

I hallen var der op til kampstart en hyldest til vores unge stregspiller Tobias Gregers Schmidt for VM sølvmedaljen med det danske U-19 hold, der var også en markering af Danfoss jubilæet og en danse battle mellem de to hold maskotter SG Flensburg-Handewitts SiGi og vores egen Malik.

Der blev også spillet håndbold og selv om det var et træningsopgør blev der gået til den i en flot kulisse.

Gæsterne lagde ud med at spille 7 mod 6 og det havde vi rigtig godt styr med et hårdt arbejdende og bevægeligt forsvar. Det var indledningsvist en lidt målfattig affære, ikke mindst på grund af et par gode keepere. Midt i 1. halvleg viste tavlen 5-5 og vi var helt godt med i de første 22 minutter, men i slutningen af halvlegen viste gæsterne klassen og tvang vores spillere til svære indspil og afslutninger. Konsekvensen var en pausestilling på 7-15.

Der skulle kun gå knap 5 minutter af 2. halvleg før en rasende Rasmus Vandbæk, ved stillingen 9-20, trykkede på time-out knappen gav en skideballe til en flok spillere der ikke var kommet i gang efter pausen.

Det havde den ønskede effekt. Der kom atter tempo på spillet og der blev sat et prop i, selvom man kunne se at overmagten var for stor. Midt i halvlegen havde SønderjyskE hentet et par mål til 16-24 mod en klassemodstander.

I slutminutter fik de helt unge spillere chancen mod stjernerne og gjorde en god figur.

Det hele endte med et nederlag på 23-33, men det til trods var det en fantastisk aften i Broager Sparekasse Skansen der atter var totalt fyldt op med håndbold fans.

Tak til Danfoss for at gøre det muligt og tak til alle i og omkring SønderjyskE og SG Flensburg-Handewitt for en god oplevelse og til alle fans for at møde op og bidrage til festlighederne.

Her kan du SE BILLEDER fra håndboldkampen.