Bilist sigtet for narkokørsel – og en del mere

13. april 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften ved 19:30-tiden standser politiet en bil på Alsgade og de mistænker føreren for at være påvirket af narko.

“Bilisten – en 49-årig mand fra Løgumkloster – blev anholdt, så der kunne blive taget en blodprøve”, siger politikommissær Jan Rasmussen. I forbindelse med anholdelsen tjekket betjentene, hvad den 49-årige har i lommerne og i bilen.

“De fandt 0,10 gram kokain og en sprøjte med heroin samt receptpligtige piller”, siger Jan Rasmussen og fortæller, der også blev fundet juleplatter og elværktøj, som de mener er tyvekoster.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi sigtede bilisten for narkokørsel, loven om euforiserende stoffer samt Lægemiddelloven, besiddelse af tyvekoster – og for at køre bil uden at have et kørekort”.

Den blodprøve, som er taget, viser, om bilisten havde taget narko – og den bliver afgørende for sigtelsen om narkokørsel.

14. maj 2024 Samfund, Sønderborg

På søndag kan børn møde Hr. Skæg til Børnefestival

14. maj 2024 Samfund

På søndag kan du træde ind i en verden af ren magi og uforfalsket glæde – Børnefestivalen i Sønderborg er igen på Ringriderpladsen fra klokken 10 til 15 og klar til at overraske, begejstre og skabe uforglemmelige øjeblikke. Det er de to tidligere kolleger, Morten Mehlberg og Bo Zachariassen, har lavet foreningen Kulturgenerator og de […]

Læs mere...