Bilist sigtet for narkokørsel – og en del mere

13. april 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften ved 19:30-tiden standser politiet en bil på Alsgade og de mistænker føreren for at være påvirket af narko.

“Bilisten – en 49-årig mand fra Løgumkloster – blev anholdt, så der kunne blive taget en blodprøve”, siger politikommissær Jan Rasmussen. I forbindelse med anholdelsen tjekket betjentene, hvad den 49-årige har i lommerne og i bilen.

“De fandt 0,10 gram kokain og en sprøjte med heroin samt receptpligtige piller”, siger Jan Rasmussen og fortæller, der også blev fundet juleplatter og elværktøj, som de mener er tyvekoster.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi sigtede bilisten for narkokørsel, loven om euforiserende stoffer samt Lægemiddelloven, besiddelse af tyvekoster – og for at køre bil uden at have et kørekort”.

Den blodprøve, som er taget, viser, om bilisten havde taget narko – og den bliver afgørende for sigtelsen om narkokørsel.

9. juni 2024 Kultur, Gråsten

Det Lille Teater er klar med Prinsessen på Ærten

9. juni 2024 Kultur

Det lille Teater Gråsten er stolte af at kunne præsentere årets sommerstykke, en spændende og musikalsk nyfortolkning af det klassiske eventyr, Prinsessen på ærten. Premieren finder sted på vores udendørs scene på fredag den 14. juni kl. 18.30. I år har vi tilføjet et unikt tvist til den kendte fortælling, hvor musik, dans og sang […]

Læs mere...