Indbrudstyv blev afsløret af dna-sporet

24. januar 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag blev en 43-årig mand fra Sønderborg sigtet for at have begået indbrud hos Sønderborg Scanningsklinik på Stenager, hvor man scanner gravide.

“Det er tilbage i september, den 43-årige begik indbruddet, hvor der blev stjålet et mindre beløb fra en pengekasse og vi fandt nogle dna-spor, som nu er kørt gennem databasen, hvor der var et match på den 43-årige, som nægter sig skyldig”, siger politikommissær Martin Hess Pedersen.

“Når vi er ude til indbrud, så kigger vi altid efter mulige dna-spor – en blod- eller fedtplet – og de prøver vi samler ind, bliver analyseret. Er gerningsmanden en person, som vi har en dna-prøve på, så vil hans navn dukke op, når vi kører dna-profilen på den nye prøve gennem databasen”.

14. maj 2024 112, Sønderborg

Der skal børn ikke opholde sig

14. maj 2024 112

Der er børn, som ind imellem opholder sig i det gamle garageanlæg på DSB-grunden ved Mejeriet. Det fortæller Kjeld Jørgensen fra det lokale politi. “Når vi ser det, så sender vi børnene væk, fordi det ikke er helt ufarligt for dem at være der. Det er gamle, forfaldne bygninger”, siger politikomissæren og opfordrer til, at […]

Læs mere...