Venstre og DF: Byrådet skal bakke borgmesteren op

Arkivfoto
Arkivfoto
16. oktober 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag den 23. oktober er der indkaldt til ekstra byrådsmøde – og her vil Venstre og Dansk Folkeparti have byrådet til at bakke borgmester Erik Lauritzen op i hans udtalelse om, at flere kommuner må træde til og hjælpe med flygtninge-problemet.

Inden kaserne lukkede første flygtninge ind, blev der talt om, at der skulle være 2-300 flygtninge – men det tal er vokset betydeligt.

“Vi mener, det er vigtigt, Byrådet bakker borgmesteren op i sådan en udmelding og har derfor en tekst, som vi beder byrådet om at godkende”, skriver Venstre og Dansk Folkeparti til byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Byrådet udtaler sin kritik til Udlændingestyrelsen for manglende og fyldestgørende svar til kommunen og opfordrer til, at kommunen får en ordentlig og fyldestgørende information. Byrådet støtter borgmesterens kritik og hans ønske om at flere skuldre bærer ansvaret for at modtage de mange flygtninge”, står der i teksten, som byrådet skal tage stilling til.

29. april 2024 112, Sønderborg

Masser af røg fra toilettet

29. april 2024 112

Mandag middag blev der ringet efter Station Sønderborgs brandmænd, fordi der kom røg fra det offentlige toilet ved Jernbanestien bag Sønderborghus. “En vi kender havde fyldt sprit og noget andet brandbart i en dåse og proppet servietter i, inden han satte ild til. Det skulle gi’ en masse røg”, sagde nogle unge mennesker på stedet […]

Læs mere...