Socialdemokraterne går i lokal valgkamp mandag

17. januar 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På mandag trækker lokale medlemmer fra Socialdemokraterne i arbejdstøjet og kaster sig ind i valgkampen sammensocialdemo. med de socialdemokratiske byrådsmedlemmer.

Svend Erik Petersen fortæller, at Socialdemokraterne er på gaden for at snakke beskæftigelse på mandag.

Svend Erik Petersen fortæller, at Socialdemokraterne er på gaden for at snakke beskæftigelse på mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen, der er i spidsen for en landsdækkende kampagne, hvor det handler om at fortælle vælgerne, at det er Socialdemokraterne, der har skabt små 40.000 jobs og dermed skal have en del af æren for, at 30.000 flere er kommet i arbejde.

“Vi er på gaden mandag i tidsrummet fra 13.00 til ca 16.00. Vi vil gerne snakke beskæftigelse med interesserede og uddele roser og brochurer omkring beskæftigelsessituationen”, siger byrådsmedlem Svend Erik Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne kan du møde på torvet i krydset Perlegade/Jernbanegade.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Brødr. Ewers er nyt medlem hos Landbrug & Fødevarer

6. maj 2024 Erhverv

Brødr. Ewers fra Sønderborg er nyt medlem af Landbrug & Fødevarer. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse. ”Med vores medlemskab i Landbrug & Fødevarer vil vi få ny viden og råd. Herigennem vil vi også søge indflydelse og blive en tættere samarbejdspartner med landbruget”, siger Hans Otto Ewers, der ser frem til samarbejdet. Landbrug & […]

Læs mere...