Broager er klar til at udvide med endnu en sportshal

23. marts 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Siden 2008 har der i det kommunale anlægsbudget været afsat 3. mio kr. til anlægstilskud byggeri af hal 2 ved DSI Broager-Hallen. Nu er planerne så langt fremme, at restbeløbet skal udbetales og det sker ved, at Økonomiudvalget ser på sagen, anbefaler den og sender den til beslutning i Byrådet.

Anlægsbudgettet på 3 millioner kroner er gennem årene overført fra budgetår til budgetår og er i 2014 på i alt 2.949.000 kr. idet der tidligere et udbetalt er mindre anlægstilskud i forbindelse med forprojektering.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de mellemliggende år fra 2008 til 2014 har DSI Broager-Hallen haft forskellige udfordringer med hensyn til restfinansiering af anlægsudgifterne som har været et krav for at det kommunale anlægstilskud kunne udbetales; ligesom der fra såvel kommunal som anden långiver side har været stillet krav om et bæredygtigt driftsbudget.

DSI Broager-Hallen Kultur- og Aktivitetscenter har nu såvel driftsbudgettet og restfinansieringen af anlægsudgifterne, på plads.

DSI Broager-Hallen Kultur- og Aktivitetscenter har fremsendt papirerne til Fritidsafdelingen, ligesom dokumentation for anlægstilskud fra Den A.P. Møllerske Støttefond, anlægstilskud fra Broager Sparekasse og lånefinansiering af restbeløbet fra LR Realkredit er fremsendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

DSI Broager-Hallen Kultur- og Aktivitetscenter søger om at få den kommunale anlægsbevilling i 2014, 2.949.000 kr., udbetalt i 2014 jævnfør den tids- og betalingsplan der er for byggeriet.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...