Flotte tilmeldingspræmier til Børnelands cykelringridning

14. juni 2016 Sønderborg

Alle deltagere i Børnelands store cykelringridning får en gratis børnebillet til Universe. Tilmelder man sig inden, får man oveni en gratis tilmeldingspakke.

Bare ved at deltage i Børnelands gratis cykelringridning vinder man. Alle forhåndstilmeldte børn kan gratis afhente en tilmeldingspakke, som indeholder ting til at pynte cyklen og overraskelser. Selvom det er ganske gratis at deltage i cykelringridningen, er der alligevel chance for at vinde en af de flotte præmier til en samlet værdi af over 20.000 kroner. Alle deltagende børn får også en gratis børnebillet til Universe efter endt cykelringridning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Cykelringridningen er for børn op til og med 14 år.

I hver af de tre alderskategorier 0 – 6 år, 7 – 9 år og 10 – 14 år dystes der om 3 præmier. Vinderen i hver aldersgruppe kan gå hjem med en helt ny børnecykel, nummer 2 i kategorien vinder et gavekort på 1000 kr., mens 3. Præmien i hver kategori vinde en cykelhjelm. Alle de flotte præmier er sponsoreret af Fri BikeShop, skriver Børneland i en pressemeddelelse.

“Vi er stolte over deltagerantallet de sidste 3 år er mere end fordoblet. Mon ikke chancen for at vinde en af de fede præmier er en af grunde”, siger formand for Børnekomiteen Klaus Olesen.ring

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen i år er der også præmier til de tre bedst pyntede cykler. Præmierne til de bedst pyntede cykler er sponsoreret af Fri Bikeshop og Universe:

1. præmie: Børnecykel + Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2016,

2. præmie: Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2016 og

3. præmie: 4 fribilletter til Universe i 2016.

Nogle fakta-info

  • Tilmelding til cykelringridning: cykelringridning.dk
  • Afhentning af gratis deltager pakke fra 15. Juni hos Fri BikeShop på Alsgade 2, 6400 Sønderborg
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Optog: Lørdag den 9. juli kl. 13.30. Fra Fri BikeShop på Alsgade2 til Børneland via – Løngang – Perlegade – Østergade – Kongevej og Ringridervej.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...