Fodbold: Broager UI spillede lige op med Kolding

12. august 2023 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Jyllandsserieholdet Broager UI mødte fredag Kolding på udebane og begge hold scorede hver et mål.

”Den var en svær første halvleg hvor vi løb meget efter Kolding og havde alt for stor respekt for dem. Vi kunne mærke en del frustration over det ikke helt fungerede, siger broagers cheftræner René Østerlid til Seriebold.

Kolding kom foran med 1-0 efter 18 minutter og det øgede presset på broagerholdet.

”Vi fik rettet på nogle ting i halvlegen og med udskiftninger af to spillere, der var lidt småskadede, satte vi os på spillet, og havde mange store chancer. I det 92. minut udligner Nicolai Bach Iversen til stor jubel i i hele Broagerlejren til slutresultatet 1-1”, siger træneren og fortæller videre, at han var så stolt over den indsats BUI lagde for dagen og roser hele holdet for deres fight og spil.