Fyraftensmøde: Bliv klædt på til at stemme om forsvarsforbeholdet

23. maj 2022 Politik Skrevet af: Redaktion

Sidste debat inden afstemningen om forsvarsforbeholdet 1. juni, finder sted i salen i MultiKulturhuset i Sønderborg tirsdag den 31. maj klokken 16.00-18.30.

Her bliver der mulighed for at få indblik i alle aspekter af spørgsmålet om en eventuel ophævelse af forsvarsforbeholdet, idet deltagerne i panelet repræsenterer både ja og nej-tilhængerne, ligesom der er en neutral deltager med stort kendskab til landets sikkerhed og forsvar.

Sidstnævnte er oberstløjtnant af reserven ved Flyvestation Skrydstrup, advokat Thorbjørn Philippsen, som er chef for Fighter Wing reserve., skriver Socialdemokratiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja-siden repræsenteres af  folketingsmedlem og socialdemokraternes finansordfører Benny Engelbrecht, mens formand for Folkebevægelsen mod EU, Susanna Dyre-Greensite  repræsenterer nej-siden.

Der er mange modsatrettede opslag på internettet og ikke alle har rod i virkeligheden. Derfor er debatten en god mulighed for at finde ud af, hvad der er op og ned, inden afstemningen dagen efter.

Alle kan deltage i et fyraftensmøde, hvor der er en beskeden entré på 25 kroner, som indkluderer en sandwich og kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet kan indbetales via MobilePay til 3142 4369. Har man ikke MobilePay, kan tilmelding ske til [email protected].

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...