God stemning på Byrådets budgetseminar

11. september 2020 Politik

Sønderborg Byråd har været samlet torsdag og fredag til budgetseminar på Sandbjerg Gods for at sætte rammerne for kommunens budget i 2021 – og meldingen er, at der er god stemning omkring processen.

“Der har været mange gode drøftelser, og for mig er det godt tegn på, at vi formentlig kan samle Byrådet bag en fælles budgetaftale. Så jeg er fortrøstningsfuld forud for de kommende forhandlinger”, siger borgmester, Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

For at kigge frem er man nogle gang nødt til at kigge bagud – og det har Byrådet brugt en del tid på under budgetseminariet. Byrådet har blandt andet kigget på alle de beslutninger, der er truffet de seneste år, men også de beslutninger, der er truffet i forbindelse med Corona. Det har givet et samlet overblik over blandt andet alle de kommunnale anlægsinvesteringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været vigtigt for alle byrådsmedlemmer, at vi har et samlet, fælles billede af, hvor meget vi faktisk har sat gang i og hvor meget vi skal nå de kommende år. Også fordi det giver et ret stærkt billede af, hvor meget vi udvikler for fortsat at være en attraktiv kommune”, siger Erik Lauritzen.

Derudover har Coronaens betydning for økonomien været et emne på budgetseminariet. Det skyldes, at coronakrisens konsekvenser skaber stor usikkerhed i forhold til arbejdsmarkedet – ikke mindst hvordan jobsituationen fremover vil se ud og hvordan det kan påvirke kommunens økonomi.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...