Hør hvordan du opnår vitalt velvære

11. januar 2014 Uncategorized

Få hjælp til at rette op på din krops ubalancer, få mere overskud med naturens energier og oplev vitalt velvære. Første skridt er at komme i Sønderborghus mandag den 20. januar kl. 19.00.lh

– Jeg håber at se rigtig mange, da jeg også leder efter positive mennesker til mit team af velværekonsulenter. Inviter gerne andre med og få jer en positiv oplevelse, I sent vil glemme, siger zoneterapeut Gitte Vagner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til det gratis arrangement skal ske på tlf. 6160 8614 eller mail: gittevagner@gmail.com

Det vitale velvære

Mange mennesker sover for lidt og for dårligt og har dermed ikke den energi og veloplagthed, som de kunne ønske sig.

Det kan der gøres noget ved!

Magnetisme kan mere end blot at tiltrække og frastøde. Den kan i vid udstrækning hjælpe kroppen til at hjælpe sig selv og dermed give hurtigere og bedre restitution, mere effektiv udskillelse af affaldsstoffer, mere vitalitet og energi samt øget velvære og livskvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mærk det på egen krop

Oplev hvordan din krop reagerer efter ganske kort tids påvirkning af magneter, langbølgede infrarøde stråler og negative ioner.

Sygeplejerske, zoneterapeut og velværekonsulent Janne Harild fra Wellnesshome-Centret i København kommer og fortæller mere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...