Kiwi-røveren går frit omkring – endnu

9. marts 2015 112

Mandag morgen var der intet nyt om røveriet i Kiwi i Sønderborg i fredags og politiet vil fortsat gerne høre fra folk, der har set eller hørt noget.

“Der er ikke afgørende nyt i sagen, men vi plejer at få opklaret røverier og det skal nok også lykkes med det i Kiwi”, siger John Weber fra Politistationen i Sønderborg.

Der er et meget sparsomt signalement politiet har af en gerningsmand til et røveri i Kiwi i Sønderborg fredag aften kl. 20.30.

“Vi ved, det er en mand, men intet om hans alder – og så ved vi, han bar sort maskering og havde en sort hættetrøje på”, siger vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNyt fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røveren var bevæbnet med en kniv.

“Røveren kom ind i forretningen og truede sig til en pengekasette. Den fik han og løb så fra stedet”, siger vagthavende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...