Kiwi-røveren går frit omkring – endnu

9. marts 2015 112

Mandag morgen var der intet nyt om røveriet i Kiwi i Sønderborg i fredags og politiet vil fortsat gerne høre fra folk, der har set eller hørt noget.

“Der er ikke afgørende nyt i sagen, men vi plejer at få opklaret røverier og det skal nok også lykkes med det i Kiwi”, siger John Weber fra Politistationen i Sønderborg.

Der er et meget sparsomt signalement politiet har af en gerningsmand til et røveri i Kiwi i Sønderborg fredag aften kl. 20.30.

“Vi ved, det er en mand, men intet om hans alder – og så ved vi, han bar sort maskering og havde en sort hættetrøje på”, siger vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNyt fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røveren var bevæbnet med en kniv.

“Røveren kom ind i forretningen og truede sig til en pengekasette. Den fik han og løb så fra stedet”, siger vagthavende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...