Kørekort forsvandt igen

20. oktober 2014 Uncategorized

En 44-årig mand fra Nordborg-området nåede kun lige og lige at være den glade indehaver af det kørekort, han lige havde generhvervet, da han igen måtte af med det, efter han havde pustet i et af politiets alkometre.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Han blev standset i en bil i en rutinekontrol søndag kl. 12.20 i Nordborg, hvor han pustede måleren så højt op, at han måtte af med en blodprøve.

En mand på 50 år måtte ligeledes af med en blodprøve, efter en politipatrulje standsede ham i bil kl. 21.40 på Grundtvigs Alle i Sønderborg. Ifølge politiets døgnrapport var manden “rimeligt påvirket”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og endelig rundede en mand på en knallert 45 – den, man skal have kørekort til – weekenden af i den kategori. Manden, der er 32 år, blev standset kl. 23.03. Han kunne ikke fremvise et kørekort, da det allerede var inddraget, og resultatet af alkometertesten viste, at der også skulle tages en blodprøve på manden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...