Kørte kabinescooter med promille på over to

21. juli 2022 112

Onsdag omkring klokken 9 kørte en 66-årig kvinde fra Sønderborg i kabinescooter i den forkerte side af vejen på Centerpassagen og det resulterede i, at der skete et sammenstød med en modkørende bil.

“Både bilist og føreren af kabinescooteren blæste i alkoholmeter og føreren af kabinescooteren blæste det op over to”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

“Kvinden blev sigtet og anholdt og fordi promillen var så høj, så tog politiet kabinescooteren”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hverken kvinden i bilen eller kvinden i kabinescooteren fik skader i forbindelse med uheldet.

Der er taget en blodprøve på den 66-årige kvinde og det er resultatet af den, som bliver afgørende for sagens videre forløb.

En kabinescooter er i trafikken ligestillet med en knallert.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...