Kvindekomiteen hædrer ikke en kvinde på Kvindedagen

18. februar 2021 Sønderborg

Kvindekomiteen i Sønderborg holder normalt et arrangement på den internationale kvindedag den 8. marts.

Arrangementet har tre formål.

For det første at samle penge ind til aktiviteter på Kvinde- og Krisecentret, for det andet at holde et arrangement for områdets kvinder – der har været op til 300 deltagere til disse arrangementer – og for det tredje har Kvindekomiteen uddelt en årlig kvindepris til en lokal kvinde, der i sit virke yder en væsentlig indsats og gør en forskel for andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvindedagen 2021 vil være præget af corona situationen og vi kan ikke mødes og holde arrangement som vi plejer, skriver kvindekomiteen, der på baggrund af den situation besluttet ikke at uddele Kvindeprisen i 2021 – til gengæld lover vi, at der er to kvinder, der hædres med priser i 2022.

Kvindekomiteen har en klar forventning om, at der den 8. marts 2022 kan holdes et arrangement, hvor glade kvinder kan være med til at hylde prismodtagerne.

Selv om Kvindekomiteen ikke kan uddele kvindeprisen og ikke kan holde et arrangement den 8. marts, samler Kvindekomiteen stadig ind til aktiviteter på Krisecenteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år går pengene til udslusningspakker – udstyr, som kvinderne har brug for, når de flytter ud fra Kvinde- og Krisecenteret – husk at økonomiske bidrag hertil modtages på Mobilpay 202691.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...