Lions Als opgiver at sælge tulipaner i år

4. februar 2021 Sønderborg

De seneste 10 år har medlemmer af Lions Als besøgt, mailet og ringet til butikker og virksomheder for sælge tulipanbuketter til støtte for arbejdet med at bekæmpe misbrug. Desværre er klubben – på grund af Corona – nødt til at aflyse aktiviteten i år.

Det er i februar, medlemmerne har kontaktet køberne og i marts buketterne plejer at blive leveret.

“Efterhånden oplever vi, at køberne er rigtig glade for og ser frem til, at vi kommer. Det er sådan et dejligt forårsvarsel”, siger ‘tulipanudvalget’.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har allerede fået henvendelser fra trofaste kunder, som spørger, om vi kommer. Men med de restriktioner, der er nu – og som formentlig fortsætter en tid endnu – ser vi også ikke i stand til at besøge butikker og virksomheder for at få aftaler – endsige gå fra sted til sted med buketter. Det er trist, men vi er nødt til at springe over i år, siger Hanne Emdahl Pedersen fra tulipanudvalget i Lions Als i en pressemeddelelse.

Byens butikker og erhvervsliv har støttet velvilligt op om salget, og sidste år gik en gruppe af erhvervsfolk sammen om at købe tulipaner til beboerne på plejecentrene i kommunen og til patienterne på Sønderborg Sygehus. Det var en stor succes og vakte stor glæde hos modtagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev solgt omkring 800 buketter sidste år.

“Vi vender tilbage i 2022 og håber, at verden igen ser lysere ud. Og det er sådan, at vi i Lions Als har penge i vores ‘misbrugspulje’ fra salget sidste år, så vi kan alligevel i år uddele penge til projekter, foreninger og institutioner, som arbejder med at støtte og hjælpe i arbejdet imod misbrug her i lokalområdet”, siger Johnna Maibom, som er en del af udvalget.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...