Mand truede med en kniv

2. december 2022 112

Onsdag omkring klokken 17:20 blev en gruppe drenge, som er omkring 14-15 år, truet med en lille kniv af en mand, som tilsyneladende mente, at drengene havde skudt kanonslag af.

Drengene opholdt sig ved Rutebilstationen.

“Det er det, som vi kalder trusler på livet og vi vil gerne høre fra borgere, som kan hjælpe os med at finde gerningsmanden”, siger Thomas Berg fra det lokale politi.

Beskrivelsen af ham er, at han er spinkel, omkring 175 centimeter høj, han taler dårligt, næsten uforståeligt, dansk, er ‘europæisk af udseende’ og han var iført sorte bukser og en refleksjakke.

Har du en idé om, hvem manden er – eller ser du en mand, der passer på beskrivelsen – så ring til politiet på telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...