Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller.

Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs håndboldherrer, Morten Henriks,en kommet og han kørte rundt med drikkevarer, så spillerne ikke tørstre på den lange tur rundt på banen.

”Nu skal I huske, at nyde det gode vejr – og det uanset om I er kommet for at få et godt resultat eller for at støtte en god sag”, sagde han til de omkring 70 spillere, inden de gik på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På turen rundt med drikkevarer, opmuntrede han spillerne og han fortalte til at SønderborgNYT, at han var ret overrasket:

”Jeg har opdaget, at golfspillere har en fantastisk evne til at skifte fokus. Flere af dem spillede for at vinde, men så skiftede fokus over på at nyde det gode vejr”.

De penge, som kommer ind ved søndagens golfturnering, bliver sendt videre til Team Rynkeby-holdet og som tak er flere af rytterne kommet for at hjælpe med de praktiske opgaver, der følger med, når der er golfturnering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...