Sønderborg Forsyning meldt til Politiet – bruger privat grund som lagerplads

9. juli 2020 112

Sønderborg Forsyning indfører til september et nyt affaldssorteringssystem med tre affaldsbeholdere og en miljøkasse som standardløsning for almindelige husstande.

I juni begyndte Sønderborg Forsyning at køre nye affaldsbeholdere ud til 87.000 husstande.

Henrik Juul Jensen fra Nordborg har meldt Sønderborg Forsyning til Politiet for at overtræde Grundlovens § 73 stk 1.

“Sønderborg Forsyning prøver at tiltvinge sig ret til, at benytte sig af min grund som gratis lagerplads for affaldsbeholdere og ifølge Grundlovens § 73 stk 1 har man krav på godtgørelse”, siger Henrik Juul Nielsen til SønderborgNYT, som ikke ser nogen mening i, at de tre affaldsbeholderne og miljøkassen er landet på hans grund flere måneder inden, han skal bruge dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis ikke jeg vil have dem stående, så skal jeg betale forskellige ekstra gebyrer for at vente med at få dem leveret til jeg skal bruge dem. Det ser jeg som en trussel”.

Hans Erik Kristoffersen, som er direktør i Sønderborg Forsyning, siger til SønderborgNYT:

“Jeg er bekendt med anmeldelsen og afventer Politiets sagsbehandling og derfor har jeg ikke yderligere kommentarer”.

Foto: Per Franson – Ved Nordals Idrætscenter stod nogle af de affaldsbeholdere, der skal ud til 87.000 husstande inden september.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...