Sønderborg Inner Wheel gav penge til Mødrehjælpen

13. december 2019 Sønderborg

Sønderborg Inner Wheel, hvis formål blandt andet er at fremme venskab, hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse, har holdt juleafslutning, hvor der blev hygget og spillet banko. Overskuddet på godt 3.000 kroner fra juleafslutningen har vi afleveret til Mødrehjælpen i Sønderborg.

Det skriver Inner Wheel.

For Mødrehjælpen er det allervigtigste at børnene har det godt og får en god barndom, så de bliver i stand til selv at mestre livet.

Mødrehjælpen er afhængig af både frivillige hænder, men i særdeleshed også donationer og økonomiske gaver for at de kan forsætte det store arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Inner Wheel glæder vi os derfor over at vi kan være med til at gøre en forskel for nogle af Sønderborgs sårbare børnefamilier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...