Sønderborg Inner Wheel gav penge til Mødrehjælpen

13. december 2019 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Inner Wheel, hvis formål blandt andet er at fremme venskab, hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse, har holdt juleafslutning, hvor der blev hygget og spillet banko. Overskuddet på godt 3.000 kroner fra juleafslutningen har vi afleveret til Mødrehjælpen i Sønderborg.

Det skriver Inner Wheel.

For Mødrehjælpen er det allervigtigste at børnene har det godt og får en god barndom, så de bliver i stand til selv at mestre livet.

Mødrehjælpen er afhængig af både frivillige hænder, men i særdeleshed også donationer og økonomiske gaver for at de kan forsætte det store arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Inner Wheel glæder vi os derfor over at vi kan være med til at gøre en forskel for nogle af Sønderborgs sårbare børnefamilier.

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...