Nu skal Kong Christian X’s bro males

18. juni 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

De grå buer på Kong Christian X’s bro skal males. Arbejdet er gået i gang tirsdag og vil fortsætte de næste to-tre måneder. Mens arbejdet står på, vil den ene vejbane være spærret – og det giver anledning til at anbefale så mange som muligt at benytte Alssundbroen.

I første omgang spærres broens sydlige vejbane, dvs. ned mod slottet. Senere følger den nordlige. I et forsøg på at minimere de trafikale gener vil brovagten i perioden forsøge at samle flere lystbåde til færre åbninger af broen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brobuerne males med flere års mellemrum, men altid i sommerhalvåret – vel vidende, at de trafikale problemer forstærkes af lystsejlere i den periode. Men malingen skal påføres ved en vis minimumstemperatur for at være holdbar.

2. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

To restauranter i Sønderborg er nomineret af Den danske spiseguide

2. maj 2024 Erhverv

Laura Steenholdt fra Karikatur, som nu har til huse ved Rytterstatuen ved havnen i Sønderborg, er nomineret som årets souschef for sit håndværk i køkkenet. Desuden er Karikatur nomineret som Årets Frokostrestaurant og Den danske Spiseguide har også nomineret Restaurant Syttende på Hotel Alsik I januar måned var Bent Christensen, der er redaktør på Den […]

Læs mere...