29-årig mand sigtet for narkokørsel – politiet fandt hash og kokain i hans bil og hjem

6. januar 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag middag blev en 29-årig mand fra Aabenraa standset af politiet, da han kom kørende i bil på Grundtvigs Allé i Sønderborg.

“Betjentene skønnede, at bilisten var påvirket, så han blev sigtet og anholdt, så der kunne tages en blodprøve”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. I forbindelse med anholdelsen tjekker betjentene den anholdtes lommer og de ransager bilen.

“De finder 65 gram hash samt en totenschlæger og derfor bliver den anholdtes bolig i Aabenraa også ransaget og her er der 12 gram kokain, som er pakket i salgsposer og 26 gram hash”, siger Chris Thorning Vesterdal. Det fund udløser en mistanke om narkohandel, som skal undersøges.

3. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Projekt Spillelyst fejrer sine første 10 år

3. maj 2024 Kultur

Projekt Spillelyst fejrer sit 10-års jubilæum med en særlig koncert, der hylder årtiets musikalske indsats og samarbejde. Koncerten finder sted på Sønderborg Musikskole den 14. maj kl. 19.00 hvor trompetist Per Nielsen vil optræde med orkestret. Per Nielsen har været protektor for Spillelyst siden starten, og har tidligere spillet sammen med eleverne. Projekt Spillelyst blev […]

Læs mere...