To mænd kom i slåskamp på p-plads

8. december 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Midt på eftermiddagen mandag kom to midaldrende mænd op at toppes om en parkeringsplads på parkeringspladsen ved Center Øst i Sønderborg.

Poltiet fik anmeldelser om, at to mænd var kommet op at slås og at den ene blødte fra ansigtet. Da politiet kom frem var de to mænd gået, men 10 minutter senere meldte den ene mand sig hos politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han fortalte, at han var blevet overfaldet på parkeringspladsen. Han havde lige sat sig i bilen, da en mand kom hen og nedstirrede ham. Da han steg ud af bilen, fik han tre knytnæveslag i ansigtet”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Den 52-årige mand måtte til lægen for at blive syet efter overfaldet.

Politiet vil gerne tale med den anden mand for at få klarlagt forløbet.

Manden, der slog den 52-årige, beskrives som dansk af udseende, 170-175 cm høj, kraftig og skaldet. Han havde lyse skægstubbe og var iført en lyseblå dunjakke.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...