Broager Pigespejder takker for juletræer og støtte

9. januar 2022 Broager

Spejderne og forældrene fra Broager Pigespejder har lørdag den 8. januar samlet juletræer ind i Broager og Skodsbøl. Byens beboere kunne stille deres juletræer ud til vejen med en pose med 30 kroner i toppen, og så hentede spejderne juletræerne med trailere. Flere steder oplevede spejderne at der var mere end 30 kroner i posen. Det blev til en del ture til lossepladsen med juletræsfyldte trailere. Broager Pigespejder er glade for at beboerne i nærområdet støtter op om spejderne.

Juletræsindsamlingen har været en fast tradition hos Broager Pigespejdere lige siden 2012 – eneste undtagelse er 2021 og det skyldtes Corona. Det er én af spejdergruppens primære indtjeningsaktiviteter og det er en aktivitet som spejdere og forældre er glade for. Indtjeningen fra lørdagens juletræer går ubeskåret til spejdernes aktiviteter, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Pigespejder er en ren pigespejdergruppe i Det Danske Spejderkorps, der har spejdere i alderen fra seks år og opefter. Her oplever spejderne naturen, samarbejde, gode kammeratskaber og udfordringer alt sammen inden for trygge rammer.

Vi vil gerne være flere spejdere og ledere hos Broager Pigespejder. Så har du lyst til at prøve spejderlivet og få nye spejdervenner, kan du finde yderligere informationer på vores hjemmeside: broagerpigespejder.dk og på vores facebookgruppe: Broager Pigespejder.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk