Crossdance-event til fordel for Røde Kors’ julehjælp

5. november 2019 Sønderborg

Igen i år bringer Dance And Fitness det landsdækkende Crossdance Event, til fordel for Røde Kors’s julehjælp 2019, til Sønderborg. ALLE indtægter går ubeskåret til det gode formål.

Vi holder et brag af en fest, når vi nu på lørdag kl 12.30-14.30, danser til fordel for det gode formål. Det foregår i Sønderskov Halleng.

Instruktørerne på dagen er Dance And Fitness egen Helle Jepsen og Mette Kjær.

To timers svedig Crossdance, en tombola med gevinstgaranti, mulighed for køb af kaffe og kage, lodtrækning på indgangsbilletten og det skønneste selskab – det er hvad du får for de 80,00 kroner, det koster at deltage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lokale erhvervsliv i Sønderborg, har i den grad bakket op om vores event – bådemed super flotte gaver til vores tombola med gevinstgaranti og til de gaver der trækkes lod om på indgangsbilletten.

Vi er dybt taknemlige for den store velvilje vi har mødt, skriver Dance & Fitness i en pressemeddelelse.

Dance And Fitness er super stolte over, at vi endnu engang kan få så stort et event til byen – og vi håber på stor opbakning fra sønderjyderne. Tilmeldingerne strømmer allerede ind, men der er plads til flere på dansegulvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så hvis du også synes, at alle børn fortjener en god jul – så skynd dig at tilmelde dig HER på LINKET.

Og grib fat i din veninde, kollega, nabo, søster eller mor og kom og hold et brag af en fest med os på lørdag – vi er i hvert fald max klar.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...