Foreningen Als-Fynbroen er klar til at tage til Folkemødet igen næste år

19. juni 2022 Augustenborg
Broforeningen på solskinsøen. Pressefoto
Broforeningen på solskinsøen. Pressefoto

På sidste dag på Folkemødet konkluderer vi, at vi har haft tre fantastisk gode dage på Folkemødet. Vi har haft gode indlæg og debatter med mødedeltagere og politikere fra hele landet, skriver foreningen Als-Fynbroen i en pressemeddelelse.

Folkemødet har vist stor interesse for projektet Als-Fyn Broen, der jo allerede er startet op med en forundersøgelse.

Besøgende på Folkemødet har givet stor opbakning for den lokale vækst og udvikling, bosætning og arbejdspladser i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig var der stor forståelse for den forbedring, som en Als-Fyn Bro vil bringe med trafikal aflastning af trekantområdet.

Flere undrede sig over at projektet ikke allerede var sat i gang, når det er sådan et seriøst projekt til stor gavn for Sønderjylland og Fyn.

Folkemødet viste stort behov for stadig at markedsføre prokjektet Als-Fyn Broen – og med den interesse forventer vi at vende tilbage igen til næste års Folkemøde.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...