Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp.

Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at få dækket vagterne syv dage om ugen, føre dialog med vaccinationscentret og Sønderborg Kommune.

Uge efter uge formåede den indstillede at holde dampen oppe både hos sig selv og de mange Røde Kors frivillige fra hele Sønderborg Kommune, står der i indstillingen til prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den indstillede gjorde en kæmpe indsats i at lede og fordele arbejdet blandt de mange frivillige og var dermed med til at sikre, at kommunens ældre, sårbare borgere fik den tryghed og hjælp, de havde brug for i forbindelse med vaccinationen.

Indsatsen var til stor glæde for både de ældre, vaccinationscentret og kommunen. Derfor fortjener Ellen Iversen ’Covid-19 Prisen’,

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk