Helge Bruhn A/S støtter Sønderborg Fremad

22. april 2021 Sport

I forbindelse med Sønderborg Fremads nye faciliteter på Bygma Park skulle der en ny måltavle til og i den forbindelse er det lykkes fodboldklubben at få en sponsoraftale med Helge Bruhn A/S.

“Helge Bruhn har igennem mange år været en af vores samarbejdspartner på forskellige opgaver til klubben og vi er glade for dette sponsorat og det videre samarbejde”, siger Kim H. Andersens fra boldklubbens bestyrelse.

Hos Helge Bruhn A/S Maskinfabrik er vi stolte af at være sponsor og samarbejdspartner for Sønderborg Fremad. Vi ønsker klubben tillykke med de flotte nye rammer og håber spillere og frivillige må få mange gode sportslige og sociale oplevelser på anlægget”, siger direktør Leif Mikkelsen fra Helge Bruhn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For os som sponsor er det afgørende, at støtte det frivillige arbejde, der gøres i vores lokalområde og her skiller Sønderborg Fremad sig positivt ud”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...