Inner Wheel støtter Mødrehjælpen i Sønderborg de kommende tre år

13. oktober 2019 Sønderborg

Sønderborg Inner Wheel, der er en del af et internationalt kvindenetværk, hvis formål blandt andet er at fremme venskab, hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse, har haft besøg af Lisbeth Skyum fra Mødrehjælpen i Sønderborg.

Inner Wheel Danmark og Mødrehjælpen har besluttet at indgå et samarbejde i de næste tre år.  Baggrunden for samarbejdets indgåelse er, at Inner Wheels Internationale hjælpeprojekt de kommende tre år skal støtte kvinder og piger – ”Caring for Women and girls” – med det mål at give dem et bedre liv – en bedre fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødrehjælpen og Inner Wheel er et rigtig godt match, idet begge organisationer har sammenfaldende værdier og fokusområder.  Mødrehjælpen støtter og styrker udsatte familier gennem professionel rådgivning og frivillige aktiviteter.

Lisbeth Skyum fortalte levende og engageret om Mødrehjælpen og især de aktiviteter som et stort korps af frivillige i Sønderborg arrangerer for sårbare og udsatte familier. En meget populær aktivitet er ”Måltidet”, hvor familierne mødes på Humlehøjskolen og hvor børn og voksne så i fællesskab tilbereder et sundt og lækkert aftensmåltid. Skovtursture, en tur i svømmehallen eller en tur i Universe kan også være en del af paletten.  Mødrehjælpen driver også butik med genbrugstøj af høj kvalitet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Mødrehjælpen er det allervigtigste at børnene har det godt og får en god barndom, så de bliver i stand til selv at mestre livet.

Mødrehjælpen er afhængig af frivillige hænder, men i særdeleshed også donationer og økonomiske gaver for at de kan forsætte det store arbejde.

Det var derfor med stor glæde at vi kunne slutte aftenen med at overrække årets donation på 5.000 kroner til Mødrehjælpen.

I Sønderborg Inner Wheel glæder vi os over at vi kan være med til at gøre en forskel for nogle af Sønderborgs sårbare børnefamilier.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...