Julehygge i skoven og naturskolen

29. november 2020 Sønderborg

Red Barnet i Sønderborg holdt lørdag deres traditionelle julearrangement i familieoplevelsesklubben. Denne gang ikke i Frivillighedens Hus, men i stedet for ude i naturen i Sønderskoven.

Syv familier med 21 børn havde tilmeldt sig. Familierne var delt op i grupper på ti og mødte på forskudte tidspunkter. Sammen med en frivillig gik familierne langs skovstierne, hvor de inde under træerne samlede pynt til en juledekoration. Det var både skaller fra bog, mos, grene og kogler som blev medtaget til Egetoftes Naturskole, hvor der efterfølgende blev kreeret de flotteste juledekorationer, pyntet med gran, sneglimmer, kugler og lys.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under arbejdet blev der lavet varm kakao over bål, og der blev lavet æbleskiver og pølser, skriver Red Barnet.

Børnene legede i den store have ved Naturskolen og efter nogle timer ude i naturen, hvor alle havde hygget sig blev der sluttet af med en pose til hver af børnene – med sunde og usunde ting – samt en julepakke og ikke mindst deres egen pyntede flotte juledekoration.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...