Kunstskolens BGK-elever udstiller afgangsværker

14. maj 2013 Uncategorized

Fredag d. 24. maj kl.17 er det alvor for eleverne på Sønderjyllands Kunstskoles eksklusive BGK-hold. De skal vise hvad året på skolen har givet dem og hvor vidt de er klar til at møde den pulserende kunstneriske verden.

BGK står for Billedkunstnerisk GrundKursus og er betegnelsen for en række forskoler rundt omkring i landet, der tilbyder den grundlæggende uddannelse, der i mange tilfælde kan være afgørende for om de unge håbefulde talenter i det kreative, bliver optaget på deres drømmestudie på Kunstakademiet, Designskolen, Arkitektskolen eller en anden kreativ videregående uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De talentfulde elever viser et bredt spektrum af udtryk – lige fra klassiske fag som maleri, grafik, tegning og akvarel til mere eksperimenterende udtryk som installation, foto- og videokunst. Enkelte er allerede kommet videre på deres drømmeuddannelse mens andre stadig bider negle for om det skal lykkes i år eller der måske skal et år eller to mere til inden alle brikker falder på plads.

Uanset hvad er udstillingen et besøg værd for alle, der søger efter en ekstraordinær oplevelse og nogle udfordrende visuelle udtryk!

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som nævnt fernisering og dimission d. 24. maj kl. 17.00. Derudover er udstillingen åben d.25. -26. maj kl. 11-15 samt d. 27. maj kl. 9-13.

Hvis du tror BGK-uddannelsen kunne være noget for dig kan du læse mere på www.bgk-syd.dk.

Uddannelsen varer et år og undervisningen er gratis. Ansøgningsfristen er i år d. 2. august 2013.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...