Kunstskolens BGK-elever udstiller afgangsværker

14. maj 2013 Uncategorized

Fredag d. 24. maj kl.17 er det alvor for eleverne på Sønderjyllands Kunstskoles eksklusive BGK-hold. De skal vise hvad året på skolen har givet dem og hvor vidt de er klar til at møde den pulserende kunstneriske verden.

BGK står for Billedkunstnerisk GrundKursus og er betegnelsen for en række forskoler rundt omkring i landet, der tilbyder den grundlæggende uddannelse, der i mange tilfælde kan være afgørende for om de unge håbefulde talenter i det kreative, bliver optaget på deres drømmestudie på Kunstakademiet, Designskolen, Arkitektskolen eller en anden kreativ videregående uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De talentfulde elever viser et bredt spektrum af udtryk – lige fra klassiske fag som maleri, grafik, tegning og akvarel til mere eksperimenterende udtryk som installation, foto- og videokunst. Enkelte er allerede kommet videre på deres drømmeuddannelse mens andre stadig bider negle for om det skal lykkes i år eller der måske skal et år eller to mere til inden alle brikker falder på plads.

Uanset hvad er udstillingen et besøg værd for alle, der søger efter en ekstraordinær oplevelse og nogle udfordrende visuelle udtryk!

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som nævnt fernisering og dimission d. 24. maj kl. 17.00. Derudover er udstillingen åben d.25. -26. maj kl. 11-15 samt d. 27. maj kl. 9-13.

Hvis du tror BGK-uddannelsen kunne være noget for dig kan du læse mere på www.bgk-syd.dk.

Uddannelsen varer et år og undervisningen er gratis. Ansøgningsfristen er i år d. 2. august 2013.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...