Nyt liv i Augustenborg Rideskole

15. juni 2021 Augustenborg

Augustenborg Rideskole har stået tom i en årrække. Vi er en flok frivillige, som har startet Hertugbyens Ridecenter op sammen, i de gamle lokaler i Augustenborg på Industrivej 3.  Vi har afholdt stiftende generalforsamling og der er mange som er interesseret i undervisning og  opstaldning på stedet.

På søndag holder vi Åbent Hus for alle interesserede i tidsrummet klokken10-14, hvor der vil være mulighed for at få en snak med en fra bestyrelsen, skriver ridecentret til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme dag 9:30-16, holdes der ‘Støttende Ringridning’, hvor overskuddet går til istandsættelse af lokalerne, som trænger til en kærlig hånd.

Bestyrelsen står for salg af pølser øl og vand, og initiativet omkring Ringridning er privat på initiativ af Pia  Kohls. Fordi rigtig mange ringridninger er aflyst på grund af restriktioner, håber vi mange vil bakke op om initiativet og kigge forbi til en snak og hvor vi samtidig har mulighed for at fremvise Ridecenteret.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...