Nyt liv i Augustenborg Rideskole

15. juni 2021 Augustenborg

Augustenborg Rideskole har stået tom i en årrække. Vi er en flok frivillige, som har startet Hertugbyens Ridecenter op sammen, i de gamle lokaler i Augustenborg på Industrivej 3.  Vi har afholdt stiftende generalforsamling og der er mange som er interesseret i undervisning og  opstaldning på stedet.

På søndag holder vi Åbent Hus for alle interesserede i tidsrummet klokken10-14, hvor der vil være mulighed for at få en snak med en fra bestyrelsen, skriver ridecentret til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme dag 9:30-16, holdes der ‘Støttende Ringridning’, hvor overskuddet går til istandsættelse af lokalerne, som trænger til en kærlig hånd.

Bestyrelsen står for salg af pølser øl og vand, og initiativet omkring Ringridning er privat på initiativ af Pia  Kohls. Fordi rigtig mange ringridninger er aflyst på grund af restriktioner, håber vi mange vil bakke op om initiativet og kigge forbi til en snak og hvor vi samtidig har mulighed for at fremvise Ridecenteret.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...