Politiet tog skæve og fulde bilister – plus nogle uden kørekort

30. juni 2016 112

På Slotsbakken i Sønderborg blev en 28-årig mand fra Dybbøl standset i sin VW Polo. Han var spirituspåvirket og blev anholdt.

På Ringridervej, lige over for politistationen, standsede politiet en sort Skoda Octavia. Bag rattet sad en 22-årig mand fra Sønderborg, der blev testet til at være påvirket af hash. Han indrømmede at han havde røget hash, men på trods af at han blev standset, imens han sad bag rattet i sin bil, så nægter han at have kørt bil i narkopåvirket tilstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

På Grundtvigs Allé stoppede ordensmagten en Citroën Xsara. Bag rattet sad en 23-årig mand, der allerede hvde afleveret kørekortet. Han får nu en bøde på cirka 7000 kroner.

På samme vej blev der også standset en mørkegrøn Fiat Stilo med en 26-årig mand fra Sønderborg bag rattet. Hans kørekort er administrativt inddraget, så han sad på et forkert sæde. Fra bilen kom der en duft af hash imod betjentene og de valgte derfor at undersøge bilen, visitere føreren  og hans tre passagerer. I lommen på en jakke, der lå på bagsædet, blev der fundet 7 rohypnoler, 15 ecstasypiller og under jakken lå der også 6,10 gram hash. Jakkens ejer, en 18-årig mand fra Haderslev, blev sigtet for at være i besiddelse af sagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme bil med samme mand bag rattet blev igen standset kl. 23:29 på Agtoftsvej. Han blev igen sigtet for at køre uden at have gyldigt kørekort og han blev desuden målt til at være hash påvirket. Næste gang han bliver standset så inddrager politiet bilen, oplyser politiet.

Sidste sag for patruljen onsdag var på Hilmar Finsens Gade. Her blev en sort Skoda Octavia standset med en 26-årig hashpåvirket mand fra Sønderborg bag rattet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk