Skal du på skattejagt med Rasmus Klump?

23. april 2021 Sønderborg

I Pinsen har Børneulykkesfonden Skattejagt med Rasmus Klump for børn og barnlige sjæle, så tag familien med på eventyr og se, om I sammen kan finde de skjulte Rasmus Klump-skattejagtsposter ved at følge det digitale skattekort fra lørdag den 22 maj klokken 8:00 til mandag den 24 maj klokken 18– I vælger selv, hvilken dag der passer jer bedst.

Alle deltagere modtager forud for skattejagten en opvarmningsvideo i bedste Rasmus Klump-stil, så hele kroppen kan varmes op hjemmefra, inden I skal ud på skattejagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle deltagere modtager et klistermærke til at sætte på maven, to små skatte undervejs på ruten, som belønning til skattejægerne og en flot medalje samt diplom, som præmie, når skattejagten er klaret, skriver Børneulykkesfonden.

Derudover vælger man ved tilmelding om man ønsker ovenstående sammen med en Rasmus Klump refleksvest eller en polkaprikket t-shirt.

Bestil senest 19. maj klokken 12.00 så I kan nå at modtage pakken inden skattejagten.

Ved tilmelding kan der vælges imellem to forskellige skattejagtspakker til henholdsvis 100 og 120 kroner plus fragt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding sker på Børneulykkesfondens hjemmeside.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...