SønderjyskE Herrehåndbold får Kasper Larsen i målet

28. oktober 2020 Sport

SønderjyskE Herrehåndbold får til sommer tilgang af Kasper Larsen. Den 31-årige målmand kommer til klubben med god erfaring fra liga, landshold og europæiske kampe.

Han har spillet landskampe, europæiske kampe og været en profil for flere ligaklubber, og fra sommeren 2021 er det tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen, der skal se Kasper Larsen forsøge at lukke af i målet.

Den 31-årige målmand, der siden 2015 har spillet for Bjerringbro-Silkeborg, har underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er stolt over, at klubben har hentet en målmand, der både kan skrive dansk mester og Årets Målmand på sit cv.

“Vi er utroligt glade for, at det er lykkes at lave en treårig aftale med Kasper Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da muligheden bød sig for at hente en målmand som Kasper Larsen, var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle slå til. Som målmand er han stadig relativ ung, og han har stadig et stort udviklingspotentiale, og vi glæder os til at bidrage til hans udvikling de kommende sæsoner”, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt i en pressemeddelelse.

“Han kender ligaen, og vi ved, at han altid er godt forberedt både til kamp og til træning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi får dermed en målvogter, der kan være med til at flytte SønderjyskE Herrehåndbold videre på vores rejse”, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Træneren

Træner Jan Pytlick siger om den kommende SønderjyskE-målmand:

“Kasper Larsen har imponeret i flere ligaklubber, og han har vist, at han kan stå kampe, hvor han kan lukke helt af i målet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har en god alder for en målvogter, og han en masse ligakampe og erfaring. Han er en godt skolet målmand, der teknisk er blandt de allerbedste herhjemme”, siger Jan Pytlick.

Kasper Larsen flytter sammen med familien til Sønderborg, og han ser frem til at tage fat på de nye udfordringer i SønderjyskE til sommer.

“Jeg ser SønderjyskE som det helt rette skridt for mig, da mine ambitioner stemmer godt overnes med klubbens målsætning – at spille med helt fremme i ligaen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ser frem til at få en stor rolle på et hold med masser af potentiale, og jeg glæder mig meget til at være med til at flytte klubben til næste niveau. Jeg tror og håber, at vi på sigt kan blive en fast bestanddel af toppen i håndboldligaen”, siger Kasper Larsen.

“Jeg ser frem til at spille i Broager Sparekasse Skansen, da det som udehold altid har været meget intenst med utrolig god støtte til hjemmeholdet.

Det kan kun være en fornøjelse at spille der som en del af klubben. SønderjyskE virker som en klub, der virkelig bliver bakket op på alle fronter”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...