Zonta gi’r dig mulighed for at blive klogere på H.C. Andersen

Augustenborg Garden Café. Arkivfoto: Ole Kæhler
Augustenborg Garden Café. Arkivfoto: Ole Kæhler
4. april 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Zonta Sønderborg inviterer til et offentligt foredrag onsdag den 17. april i Augustenborg Garden Café, hvor Jytte Bjerner Hansen fortæller om H.C.Andersens liv og herunder hans tilknytning til Augustenborg Slot. Endvidere læser Jytte Bjerner Hansen nogle af hans kendte og mindre kendte eventyr op. Ind imellem synger vi nogle af H.C. Andersens sange, og der er mulighed for at købe kaffe og kage undervejs.

Zonta skriver, at overskuddet fra foredraget går ubeskåret til Stop Børneægteskaber, som er et vigtigt fokusområde for Zonta sammen med arbejdet for at bekæmpe vold mod kvinder. Zontas internationale arbejde foregår i samarbejde med anerkendte NGO’er og FN. Zonta er med i projekter, hvor uddannelse af teenagepiger er en af metoderne til at forhindre børneægteskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget koster 80 kroner og begynder kl. 19.

Se mere på Zonta Sønderborgs Facebookside.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...