Mød Landsforeningen Ligeværd på Kulturnatten

19. august 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Landforeningen Ligeværd Sønderborg er naturligvis med i Kulturnatten i Sønderborg fredag, hvor du kan møde dem i en af boderne ved havnefronten.

Landsforeningen Ligeværd hjælper børn og voksne med særlige behov.ligeværd

  • Vi har FN’s Handicapkonvention, som faktisk gør vores forening overflødig, siger formand Jørn Thrane til Sønderborg Nyt.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Men fordi det koster penge at hjælpe mennesker med særlige behov, så gør kommunernes spareiver, at selv indlysende regler og paragraffer bliver trådt under fode, siger Jørn Thrane.

I de seneste år har foreningen brugt mange ressourcer på at arbejde med den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse, STU, hvor der stadig er plads til forbedringer.

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...