Preben Storm: Ønsket om formandsskifte ligner drillerier

Arkivfoto
Arkivfoto
8. oktober 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Preben Storm fra Socialdemokraterne har selvfølgelig noteret sig, at der skal vælges nye formænd og næstformand i to af byrådets udvalg.

“Der er dem, der kalder det en tak for sidst, hvor Socialdemokraterne i sidste periode væltede Jesper Rosanes i Seniorudvalget”, siger Preben Storm. Han forklarer, at både i Arbejdsmarkedsudvalget og Seniorudvalget  var det sådan, at den tidligere flertalsgruppe ikke havde flertal.

“Vi væltede Jesper Rosanes, fordi han løb fra en aftale og bemærk, at vi ikke gjorde det mindste i Arbejdsmarkedsudvalget, selvom vi jo kunne”, siger Preben Storm til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Preben Storm mener, at det kan ligne rene drillerier, når Venstre vil have skiftet formænd i Sundhedsudvalget og Børne- og Udannelsesudvalget.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...