Egen UI fik flot sejr i weekenden – vandt 8-4 over Fredericia

12. september 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Det var en helt vanvittig oplevelse, siger træner Lars ‘Zhun’ Hansen efter Egen UIs jyllandsseriekamp i weekenden.

“Vi spiller noget af den bedste fodbold i denne sæson. En tilbagevenden til spilsystemet fra forårssæsonen gav pote i første forsøg. Alle spillere virkede klar fra start, og vi tager teten fra første fløjt”, siger han i en pressemeddelelse.

Egen UI kommer hurtigt foran 1-0 efter 3 minutters spil, det er anfører Malaya der scorer på oplæg fra Tobias. Malaya scorer igen efter 17 minutter på oplæg fra Jacob Vest til 2-0. Så får Egen et gult kort i det 21. minut, som giver Fredericia mulighed for reducering til 2-1 efter 24 minutters spil. De 10 minutter i undertal tager hårdt på kræfterne; men Egen går til pause med føringen på 2-1.

I anden halvleg kommer Egen hurtigt på 3-1 efter 47 minutters spil, inden Fredericia igen reducerer til 3-2 efter 51 minutters spil, i den kamp, der er ved at udvikle sig til et sandt målorgie.

Egen fortsætter dog det optimistiske spil, og kommer også foran 4, 5 og 6-2 på mål af Andreas Bak på hovedstød, Nielson på straffe og endelig af Oscar Erihs.

De sidste 10 minutter bringer Fredericia en smule spænding tilbage i kampen med to hurtige reduceringer til 6-4 efter henholdsvis 80 og 83 minutters spil.

Malaya scorer sit 4. mål efter 84 minutters spil til 7-4, inden Junior på Hoffmans oplæg kan lukke kampen definitivt til 8-4. Uhørt resultat i en Jyllandsserie 1 kamp, men tilskuerne fik noget for pengene denne lørdag på Linak Arena. Med resultatet kravler holdet fra Guderup op på den rigtige side af nedrykningsstregen, og har nu 9 point efter seks kampe.

”Nu nyder vi resultatet af denne vanvittige kamp, og fra mandag ser vi frem til kampen på tirsdag ude mod Sydvest. En svær kamp, hvor vi igen skal finde noget ekstra frem for at tage point”, siger træner Lars ’Zhun’ Hansen.

Næste lørdag, den 17. september, er der igen hjemmekamp på Linak Arena. Den kamp spilles først kl 16.00, fordi der forinden er et arrangement for klubbens sponsorer med bl.a. foredrag af Thomas Mogensen fra SønderjyskE Herrehåndbold. Og efter kampen er der to timers livemusik med bandet Starlight, som spiller danske hits fra 60erne – 90erne.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang til koncerten efter kampen, hvor både grill og fadølsanlæg er tændt. Vi håber at mange vil komme på stadion og bakke op om endnu et arrangement for alle i området.