19. september 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Forud for lørdagens fodboldkamp i Guderup på Linak Arena lovede den lokale vejrudsigt fra DMI 0,1 mm regn over området!!

Aldrig har 0,1 mm fyldt så meget!!

Det blev ’lidt’ vådt for de 22 spillere og de 175 tilskuere!

Hoppeborgen fra Als Udlejning måtte flere gange tørres af for de mange regndråber, så de unge tilskuere kunne få stillet deres hoppetrang. Men det gik, skriver Egen UI.

På fodboldbanen var gæsterne fra Esbjerg i kontrol det første kvarter. De pressede hjemmeholdet Egen konstant over hele banen, og tvang dermed hjemmeholdet til mange fejlafleveringer.

Egens anfører Malaya var efter 15 minutters spil tæt på at bringe Egen foran med et elegant lop over den fremadstormende Esbjerg målmand; men en Esbjerg spiller fik reddet på stegen. Da Esbjerg i det 24. minut fik et tyndt gult kort og kom i undertal i 10 minutter kom hjemmeholdet med i kampen.

Det var en kamp med få chancer, der var intense nærkampe overalt på banen hele kampen igennem, og det var et imponerende løbearbejde, der blev præsteret af begge hold.

I anden halvleg fik Egen et meget, meget tyndt gult kort efter 50 minutters spil, og det medførte et par store chancer til Esbjerg, og kort tid før Egen igen var fuldtallige, scorede Esbjerg på en kontrachance til 1-0. Scoringen fik hjemmeholdet til at kæmpe endnu mere, og de tvang sig efterhånden til et lille overtag i spillet uden det dog medførte store chancer.

Men endelig efter 80 minutters spil fik Egen fortjent udlignet til 1-1. Unge Oscar Erichs dukkede op foran mål, og fik på Malayas aflevering sendt bolden i netmaskerne.

Det blev hektiske sidste 10 minutter, hvor begge hold igen fik gule kort. Egens målmand leverede en pragtredning i det 89. minut, og den jævnbyrdige kamp sluttede 1-1.

Herefter kunne tilskuere og spillere feste i det opsatte telt, og høre dejlig og glad levende musik fra bandet Starlight, som underholdt i nogle skønne timer. Stor ros til et veloplagt orkester – herligt, herligt.

På fredag venter der Egen-spillerne en svær aftenkamp ude mod topholdet Kolding IF.

Det er en tæt række, hvor alle tager point fra alle. Egen har nu efter otte kampe spillet fem kampe uafgjort, vundet to og tabt en kamp. 11 point og en fjerdeplads er status efter weekendens kamp. Det er ikke så ringe leveret af oprykkerne fra Egen UI.