Ellen Trane Nørby: Hjælpepakke på 260 millioner til flytrafikken er måske for lidt

25. juni 2020 Politik

Et flertal i Folketinget er enige om en lufthavnspakke til 260 millioner kroner. Tre partier forlod forhandlingerne.

De to støttepartier og Alternativet forlod forhandlingerne, fordi pakken ikke stiller grønne krav til branchen.

“I Vnestre mente mente vi ikke, at det handlede om at stille krav, men i stedet om, hvorvidt vi vil have flytrafik i Danmark”, siger folketingsmedlem Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. Hun tilføjer, at forhandlingerne gik lidt lettere, da regeringéns støttepartier forlod bordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg tvivler på, at den støtte, vi blev enige om, er nok, så jeg er glad for, vi har aftalt, at vi følger op på det i efteråret”, siger Ellen Trane Nørby. Hun er overbevist om, at kan flyselskaberne ikke tjene penge på at flyve, så bliver flyene på jorden.

“For at hjælpe flytrafikken, så køber vi de tomme pladser – og det var blandt andet den del af løsningen, som de røde partier ikke ville være med til”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...