Fire frivillige foreninger får et ekstra tilskud fra kommunen

15. august 2022 Sønderborg

Social-, Senior- og Handicapudvalget har på sit seneste møde besluttet at give tilskud til fire frivillige, sociale foreninger.

Det er Kegnæs Pensionist- og efterlønforening, som får 10.000 kroner, så flere kan deltage i foreningens ‘julekomsammen’ fordi egenbetalingen falder. Efterløn- og Pensionistklub i Gråsten får også 10.000 kroner, som skal gøre det muligt for flere
pensionister at deltage i udflugter, sammenkomster og foredrag, fordi egenbetalingen med den ekstra pose penge bliver mindre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Vennekredsen Vesterdalen i Broager står der musik, dans og sang, lottospil til stor gavn for Broager Plejecenters beboere og Social-, Senior og Handicapudvalget sender 10.000 kroner, skriver forvaltningen.

Foreningen Netværkshuset, som er for demente og pårørende har søgt om penge, så flere pensionister – på grund af lavere deltagerbetaling – kan deltage i Netværkshusets fællesspisningsarrangement. Foreningen får en økonomisk indsprøjtning på 7200 kroner.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...