Fodboldklubben i Dybbøl ser tilbage på U8-holdenes forårssæson

Dybbøls U8-hold. Privat foto
20. juni 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Dybbøls U8-fodboldspillere har i løbet af foråret deltaget i flere stævner i Syddanmark – et enkelt i Midtjylland. Det hele startede lørdag den 4. februar, hvor holdet tog til en stævne i Bork.

De tog afsted fra Dybbøl imens andre stadig sov. Efter en sløv start  – nok den lange køretur – endte holdet med at vinde U8 B rækken ved Bork Cup-stævnet, skriver klubben i en status over forårssæsonen.

Den 15. april deltog U8-holdet i Bygma Stævne i Kolding, hvor holdet endte på en flot 3 plads. Her mødte de nogle spændende hold fra Jylland  – FC Horsens, Esbjerg FB, Skanderborg etc.

Møgeltønder Cup den 27. maj deltog deltog de i med to hold, hvor det ene gik hele vejen og vandt U8 B rækken. Holdet mødte Skærbæk og Esbjerg FB i finalespillet og vandt 2-0 over Skærbæk og spillede 3-3 mod Esbjerg, hvor de vandt finalen efter straffespark.

Ugen efter deltog de med et hold ved Dalby Mølle Pokal i Kolding, hvor holdet gik hele vejen og vandt U8 B rækken med 1-0 over Dalum i finalen.

Dybbøl Fodboldklub har i foråret haft to hold tilmeldt i DBU turnering U8.  U8 Drenge B og U8 Drenge C.

Begge hold har spillet flot fodbold i løbet af foråret og hentet flere flotte resultater.

Efter sommerferien rykker B holdet i A rækken, hvor de kommer til at spille U9 A og modstanderne forventes at blive flere hold fra hele Sønderjylland.

C holdet bliver i C rækken og spiller U9.

Efter sommerferien starter træningen tirsdag den 1. august og der trænes tirsdage og torsdage fra kl. 17 til kl. 18:30.

På U8 holdet har vi fokus på at udvikle dygtige fodboldspiller samt dyrke venskab og fællesskab på tværs af drengene. Kort sagt der skal være plads til alle.

Har du lyst til at prøve fodboldens verden, så mød endelig op til træning og få en snak med både spillere og trænere. Vi byder spiller på alle niveauer velkommen.