Foreningen Broen samler penge ind til udsatte børnefamiliers jul

19. november 2021 Sønderborg

Giving Tuesday er et velgørenhedsarrangement, som har til formål at samle penge ind til udsatte børn og familier, en skarp kontrast til Black Friday og derfor lægger Giving Tuesday også altid den første tirsdag efter Black Friday.

Hvor det på Black Friday går ud på at finde en masse gode tilbud og få købt en masse til sig selv, så handler det på Giving Tuesday om at give videre til mennesker, der har det svært, skriver Broen i en pressemeddelelse.

For første gang i Sønderborg prøver Broen med arrangementet, så der kan blive samlet penge ind til sårbare familier i Sønderborg Kommune op til jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet foregår i Broager Sparekasse Skansen den 30. november kl. 12-16, hvor ca. 10-15 lokale erhvervsfolk/ personligheder vil ringe rundt til deres kontakter og samle så mange penge ind som muligt.

Beløbet går ubeskåret til BROEN Sønderborg, hvor de er med til at give sårbare børnefamilier en bedre jul og mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter. Mere specifikt vil det blandt andet være julegaver som for eksempel sportstøj og udstyr fra Broen Sønderborg.

Vil du/ I gerne støtte det gode formål, har Broen Sønderborg en tombola med sponsorerede præmier .

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommer op i Skanen, når Sønderjyskes Håndboldherrer skal spille hjemmekamp den 28. november kl. 15.00.

Hvis man ønsker, at give et bidrag, kan man sende en mail (info@broen-sonderborg.dk) til os med beløbet, navn, telefonnummer og evt. CVR nummer såfremt det er firmaer.

Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via Mobile Pay på 22582 med bemærkning ”Giving Tuesday Sønderborg”.

Ønsker man at lave en indbetaling, så har vi en konto ved Middelfart Sparekasse, reg.nr.: 1685 og kontonummer: 3230468477 med bemærkning ”Giving Tuesday Sønderborg”

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...