Lokale kendte hjælper BROEN Sønderborg med at samle penge ind

26. november 2021 Sønderborg

Giving Tuesday er et velgørenhedsarrangement, med det formål at samle penge ind til udsatte børn og familier. Giving Tuesday er en mærkedag der står i skarp kontrast til Black Friday og derfor lægger Giving Tuesday også altid den første tirsdag efter.

Hvor det på Black Friday går ud på at finde en masse gode tilbud og få købt en masse til sig selv, handler det på Giving Tuesday om at give videre til mennesker der har det svært, skriver BROEN Søndborg i en pressemeddelelse.

For første gang i Sønderborg prøver BROEN Sønderborg, at afholde arrangementet, så der kan blive samlet penge ind til sårbare familier i Sønderborg Kommune op til jul. Arrangementet foregår i Broager Sparekasse Skansen den 30. november kl. 12-16, hvor ca. 10-15 lokale erhvervsfolk/ personligheder vil ringe rundt til deres kontakter og samle så mange penge ind som muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan nævnes nogle af de personligheder vi har fået tilsagn på:

Borgmester Erik Lauritsen, Karsten Petersen og Thomas Mogensen fra Sønderjyske, Michael Gregers Hansen EDC mægler, Johannes Gjesing præst i Gram, Maria Frost Andresen kulturmedarbejder Sønderborghus, Simon Poulsen tidligere landsholdsspiller og træner i Sønderjyske fodbold, Michael Willemar, forstander på IHS, Jesper Schack adm. direktør hos SELF og en hemmelig person som sidder på Sjælland og ringer penge ind til BROEN Sønderborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet går ubeskåret til BROEN Sønderborg, hvor de er med til at give sårbare børnefamilier en bedre jul og mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter. Mere specifikt vil det bl.a. være julegaver i form af sportstøj og udstyr fra BROEN Sønderborg.

Vil du gerne støtte, har BROEN Sønderborg en tombola med sponsorerede præmier . Bortlodningen foregår i SKANSEN til Sønderjyskes Håndboldherrers hjemmekamp den 28. november kl, 15.00.

Hvis man ønsker, at give et bidrag, kan man sende en mail  til info@broen-sonderborg.dk med beløbet, navn, telefonnummer og evt. CVR nummer såfremt det er firmaer. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via Mobile Pay på 22582 med bemærkning ”Giving Tuesday Sønderborg”. Ønsker man at lave en indbetaling, har vi en konto i Middelfart Sparekasse, reg.nr.: 1685 og kontonummer: 3230468477 med bemærkning ”Giving Tuesday Sønderborg”

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...