Mandskoret vil gerne have flere med på holdet

29. juli 2021 Sønderborg
Mandskoret sang i Koncertsalen i Alsion
Mandskoret sang i Koncertsalen i Alsion

Med sine 100 år på bagen har Mandskoret Sønderborg en lang tradition, som et af landsdelens respekterede kor, der ud over at optræde både herhjemme og i udlandet også selv arrangerer en del koncerter i lokalområdet.

”Det kræver, at der altid er medlemmer nok til rådighed, så vi kan stille med et fuldtalligt kor”, fortæller Carsten Hauerberg, der er formand for Mandskoret.

”Med de nuværende ca. 30 aktive sangere, er der i øjeblikket heller ingen problemer med dette”, siger formanden i en pressemeddelelse. Koret vi vil gerne være på forkant og søger derfor nye sangere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en prøvetid på fire uger, får de nye sangere mulighed for at deltage i korets koncert- og fællessangaften: ‘Syng sommeren og genforeningen ud’ på Cathrinesminde Teglværk den 7. september kl. 18.30

“Vi sang med fryd ‘Fællessang – hver for sig’ med Johannes Langkilde og Katrine Muff. Nu kan vi synge sammen igen”, siger Carsten Hauerberg-

Man skal hverken være en Pavarotti eller Stig Rossen for at kunne være med, ligesom man heller ikke behøver at kunne læse noder. Langt de fleste mennesker er, ifølge Carsten Hauerberg, født med en udmærket sangstemme og langt de fleste kan synge, blot de får lidt træning under kyndig vejledning og det er netop det, der sker i Mandskoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen vil den første times tid foregå som en almindelig øveaften, hvor der vil blive mulighed for lytte eller synge med. Herefter vil der blive serveret en forfriskning og blive mulighed for at stille spørgsmål og få en snak med korets øvrige medlemmer.

Der er ingen aldersbegrænsninger. Man kan tilmelde sig til korets formand Carsten Hauerberg på tlf. 20 18 68 72, men man er også velkommen til bare at møde op.

Der skal vises coronapas.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...