Masser af blå blink – bilist kørte ind i holdende bil

3. december 2022 112
Indsatsleder. Bachs Foto
Indsatsleder. Bachs Foto

Lørdag aften omkring klokken 21 blev der ringet efter hjælp, fordi der var en bilist, som var kørt ind i en holdende bil på Oksbølvej nær Brandsbøl.

De frivillige brandmænd fra Nordborg og Havnbjerg, kørte til stedet og det samme gjorde akutbilen fra Danfoss, politiet og Ambulance Syd.

“Den bil, som kørte ind i den holdende bil, landede på taget, men føreren kom ud ved egen hjælp”, siger indsatsleder Bo Olesen fra Sønderborg Brand og Redning.

Bilisten blev tilset i ambulancen, men om han blev kørt til sygehuset, kan indsatslederen ikke fortælle – og det har ikke været muligt at få en kommentar fra politiets vagtchef.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...